fbpx
 

Tilinpäätös eduskuntavaaleista

Tilinpäätös eduskuntavaaleista

Tilinpäätöksen aika. Eduskuntavaalien ensikertalaisena keräsin lähes 2500 ääntä, kansanedustajan paikan jäädessä vain 465 äänen päähän. Vaalipiirimme keskuskaupungeissa, Seinäjoella ja Vaasassa sain kummassakin Kokoomuksesta toiseksi eniten ääniä. Synnyinseudulta Ilmajoelta myös upea kannatus! Aidoille maakunta- ja kuntarajat ylittäville sillanrakentajille on siis kysyntää. Kansa on puhunut.

Erityisen kiitollinen olen niistä lukuisista keskusteluista, joita sain kampanjan aikana käydä eri alojen osaajien kanssa. Paljon on vielä tehtävää paremman, elinvoimaisen ja hyvinvoivan Suomen ja pohjalaismaakuntien puolesta.

Vaalitulos valtakunnallisesti on historiallisen tasainen. Nyt jos koskaan on aika heittää ennakkoasenteet muita puolueita ja edustajia kohtaan sivuun ja kuunnella ihan aidosti toinen toisia.

SUURKIITOS kaikille tukijoukoilleni, läheisille ja äänestäjilleni. Aivan huikeita ihmisiä ympärillä. Onnittelut myös vaalipirimme uusille valituille kuudelletoista kansanedustajalle Jutta, Paula, Juha, Pasi, Mauri, Jukka, Joakim, Anna-Maija, Kim, Janne, Mikko S, Anders, Peter, Mikko O, Mika ja Antti.

Kun yksi ovi sulkeutuu, aukeaa monta uutta ikkunaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa, mielenkiintoisia projekteja odottaa pöydällä! 💪