Suositukset

Tommista sanottua ja suositukset

”Uskomaton energiapakkaus, jota uteliaisuus siivittää perehtymään moniin eri aihepiireihin.”

– Riitta Pääjärvi-Myllyaho, varapuheenjohtaja Pohjanmaan Kokoomus

”Sanotaan, että mies pystyy jättämään vain yhdet jäljet. Tommi on onnistunut jättämään jälkensä molempiin maakuntakeskuksiin, Seinäjoelle ja Vaasaan. Miestä voi kuvata lyhyesti innostuneeksi ja aktiiviseksi.”

 

– Ossi Viljanen, hallituksen puheenjohtaja, Seinäjoen Yrittäjät

”Nuori ja energinen ehdokas, jolla paljon näkemystä asioista. Tommi on todella aktiivinen ja aikaansaava.”

Jouko Sjöblom, yrittäjä, Jurva

Tommi on luotettava ja aikaansaava uuden sukupolven ehdokas, jolle on kertynyt paljon kokemusta ja näkemystä. Pesäpallokentiltä ammennettu vahva tiimityöskentely on Tommille tuttua. Tulee jatkamaan tinkimätöntä ja tavoitteellista työtä myös eduskunnassa.”

 

– Henri Itävalo, lukkari, ammattipesäpalloilija, JymyJussit, Seinäjoki

”Yrittäjä ja moniosaaja, jolla laaja yhteistyökumppaniverkosto. Pitää Vaasan ja Pohjanmaan lippua korkealla aina missä ikinä liikkuukin.”

 

– Taneli Jokela, Vaasa

”Maamme ylin poliittinen päättäjäjoukko tarvitsee joukkoonsa täydennyksenä nuoria ja tehokkaita henkilöitä. Ilmajokelaissyntyinen Tommi Mäki sopii siihen joukkoon erinomaisesti. Se kannattaa muistaa äänestäessä!”

 

– Martti Mannersuo, kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja, Ilmajoki

”Tommilla on pitkä ja kattava kokemus järjestötoiminnasta ja vaikuttamisesta politiikan eri tasoilta. Ammattikorkeakoulusta valmistumisen jälkeenkään kotiopiskelijakunta ei ole unohtunut, vaan laadukas yhteistyö alueen opiskelijoiden eteen on jatkunut jo vuosia.”

 

– Sami Korpela, Opiskelijakunnan puheenjohtaja, Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK

”Tommi on äärimmäisen innovatiivinen ja ihmisläheinen ehdokas. Tommin kanssa kun istahtaa alas, tulee aidosti sellainen olo, että nyt minun asiaa kuunnellaan herkällä korvalla ja otetaan oikeasti asioista aidosti koppia! Tommi on multitaskaaja-moniosaaja, joka ymmärtää erilaisten ihmisten asiaa ja pitää katseen tulevaisuudessa! Emme tarvitse peräpeiliin tuijottelijoita vaan itsevarmoja tulevaisuuden tekijöitä, ja juuri tulevaisuutemme eteen Tommi on valmis joka päivä käärimään hihansa! Tarvitsemme päättäjiimme ihmisiä pitämään voimakkaammin ääntä monimuotoisen Pohjanmaan ja monimuotoisen nuorison puolesta, ja näiden asioiden äänitorvena Tommi täydestä sydämestään on. Tarvitsemme Tommia luomaan puitteita sille, että jokainen saa tehdä ja menestyä, työn kautta ja vastuullisesti!”

 

– Tuulia Alanko, Pohjanmaan Kokoomusnuoret varapuheenjohtaja

”Tommi on pienestä pitäen ollu aina määrätietoinen mitä teköö. Muistan monta reissua mihinä oltiin koko perheellä ja miten jo 5-vuotiaana Tommi usein kommentoi yllättävissä asioissa sekä tilanteissa viisaasti. Me Katariina- vaimon kanssa ihmettelimmä kuinka asiallisesti Tommi asiat esitti ja osas viä perustella kommenttinsa jo tuolloon. Luotan häneen monessa asiassa.”

 

– Jari Mäki, Isä, yrittäjä, Koskenkorva